happy birthday Canada!
Blijf op de hoogte en volg Emma
01 Juli 2013 | Canada, Cornwall
Vanaf bowmanville via wat kleinere weggetjes naar Kingston gereden. Onderweg wel 3 of 4 yard/barn sales tegen gekomen en een rood/wit gekleurde stad. Want het is Canada day :) in Kingston hebben we niet zo veel mee gekregen van Canada day, veelmuzikanten dat wel. Na daar een tijdje te hebben rond gesnuffeld (een nachtjapon gescoord!) verder naar Cornwall daar zijn we ook naar het festijn wezen kijken, slechte muziek, festival voedsel (zonder vega) en als klap op de vuurpijl... Vuurwerk! Prachtig! Het regende tegen die tijd wel, maar onder een boom was het goed vertoeven. Terug in het hotel hebben we het volgende probleem: de wereld stekker is kaduk, dus nu met een telefoon van 20% en een laptop van 30%. Dus morgen maar een wallmart opzoeken. (Wat zijn we toch afhankelijk van techniek) ook heb ik mijn ring in het vorige hotel laten liggen en die is nu zoek :( problemen zijn de wereld nog niet uit
Happy Canada day!
02 Juli 2013 - 07:17
Jeanne Misteli:
Hai Emma,
En zo zie je maar dat reizen ook problemen met zich mee brengt. En inderdaad we zijn afhankelijk van allerlei apparatuur; tenzij je dat natuurlijk niet wil. Ik neem mijn telefoon mee op vakantie, maar veel meer is het niet. Ik ga gewoon naar een internetcafé. Leuk overigens dat je de tijd neemt om Canada ook zo te leren kennen; krijg je vast een goede indruk van het land. Hoe zijn de mensen trouwens? Aardig?
Veel plezier! xx Jeanne
PS Jammer dat je niet alle andere berichtjes van de mensen kunt lezen; vind ik altijd zo leuk! Of kan het wel.