stekkes en indiananen
Blijf op de hoogte en volg Emma
02 Juli 2013 | Canada, Montréal
vandaag moesten we eerst opzoek naar een stekker, want ja, de voige was dus kapot gegaan... wij opzoek, naar een wallmart en een canadian tire (die verkoopt dus niet alleen banden!) en zelfs naar het vliegveld van montreal gereden. uiteindelijk zijn we dus maar verder naar montreal gereden. en het daar aan een toerist office mevrouw gevraagd. zij wist het gelukkig wel en nu heb ik dus weer stroom! montreal is een giga stad! veel, heel veel auto's. nadat we de stekker hadden opgeladen (in chinatown) zijn we naar de notredamme geweest (die in montreal dan). en wat een super kerk! ik denk dat deze boven de sint pieter (rome) uit komt! wow! prachtig! daarna zijn we doorgereden naar kahnawake, een indianen reservaat waar papa veel geweest is. nou ze leven dus niet meer in tenten, en ze jagen dus niet meer op bizons ;) ze hebben huizen en een auto. wifi kon er nog niet vanaf, (vandaar dat er gisteren geen blog was). we hebben heerlijk gegeten bij een lokaal restaurantje en hebben in een b&b geslapen. het huisje hoefde we maar met een man te delen. heerlijk!
(foto's komen morgen)
04 Juli 2013 - 08:51
Jeanne Misteli:
Hai Emma,
Leuk je verslagen. Ik lees ze graag. En super dat jij en papa zo genieten. Blijf dat vooral doen! Groetjes, Jeanne